/portfolio/kadoos/ Kadoos | Ons werk | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-kadoos

Kadoos.nl is hét geschenkenplatform van Nederland. Zij bieden gepersonaliseerde attenties voor ieder moment, thema of doelgroep. Bij kadoos ben je aan het juiste adres voor (zakelijke) gepersonaliseerde attenties!

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Kadoos bruist van de ambities en ideeën. Wij, als de externe technische partij, helpen Kadoos graag met het technisch realiseren van deze plannen. Aan de basis van deze plannen staat altijd het gedachtengoed om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor de webshop bezoekers.

oplossing iconOplossing

Samen met Kadoos is er een samenwerking ontstaan waarbij zij de ideeën en designs aandragen van maatwerk functionaliteiten en/of nieuwe landingspagina’s en InStijl Media vertaalt deze vervolgens naar technisch goed werkende, stabiele en responsive oplossingen.

resultaat iconResultaat

Het resultaat: een frisse, gebruiksvriendelijke webshop met een snelle reactietijd. Een mooi eigentijds design en verder van alle shop gemakken voorzien. Alle pagina’s zijn zo ingericht dat het makkelijk beheerbaar is voor de shophouder. We blijven de webshop doorontwikkelen om zo continu te streven naar het hoogst haalbare resultaat.

Highlights Kadoos

smileyCustom (landings)pagina’s

Volledige maatwerk pagina's gerealiseerd

smileyUpgrade productpagina

Gepersonaliseerde productpagina’s zoals bijvoorbeeld hier

smileyEigentijds design

Unieke herkenbare stijl elementen

img-screenshots-kadoos
img-screenshots-kadoos
img-screenshots-kadoos
img-screenshots-kadoos

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?