/portfolio/jelly-jazz/ Jelly Jazz | Ons werk | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-jellyjazz

Jelly Jazz

Jelly Jazz is winkel met een ruim assortiment cadeauartikelen. Van grappige dansende luidsprekers tot spannende geinige 18+ spelletjes. En shop die een lach op ieders gezicht krijgt.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

In het najaar van 2022 klopte Jelly Jazz bij ons aan met de vraag om de bestaande shop te optimaliseren. Er was behoefte aan een speels design dat aansluit bij de slogan "making everyday life more fun". Een design die de consument vreugde brengt en van shoppen een feestje maakt.

oplossing iconOplossing

De uitgesproken wensen hebben wij doorgevoerd middels een redesign op basis van ons thema Persona. De shop draaide al in Lightspeed waardoor wij onze focus volledig lag op het opleveren van een spot-on design. In een korte doorlooptijd, mede door de proactieve houding van de klant, is de shop ontwikkeld en naar tevredenheid live gezet.

resultaat iconResultaat

Shoppen is een feestje geworden op de vernieuwde site van Jelly Jazz! Het resultaat is namelijk een vrolijke en gebruiksvriendelijke webshop die FUN uitstraalt. Wij blijven samen met de klant de webshop doorontwikkelen, zo zijn er alweer nieuwe wensen binnen gekomen. Het werken aan deze webshop is dan ook een feestje.

Highlights Jelly Jazz

smileyBetekenisvolle lay-out

Die bezoekers maximaal inspireert

smileyGiftfinder

Vind in drie stappen het perfecte cadeau artikel!

smileyGebruiksvriendelijk

Zowel aan de voor- als achterkant van de webshop

img-screenshots-jellyjazz
img-screenshots-jellyjazz
img-screenshots-jellyjazz
img-screenshots-jellyjazz

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?