/portfolio/jacht-en-outdoor/ Jacht en Outdoor | Ons werk | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-jachtenoutdoor

Jacht en Outdoor

Outdoor liefhebber? Neem dan eens een kijkje op Jacht en Outdoor! Jacht en Outdoor is een bedrijf dat jacht- en outdoor artikelen verkoopt aan particulieren. Het hele assortiment bestaat uit kwaliteitsmerken.

CCV Logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

De aanvraag was het maken van een nieuwe webshop voor Jacht en Outdoor. Jacht en outdoor activiteiten worden doorgaans geassocieerd met stoer, robuust en natuurlijke kleuren. Dit vormde het uitgangspunt voor de nieuwe webshop. Kortom, niet teveel poespas en snufjes. Gewoon simpel, functioneel met een eigen stijl.

oplossing iconOplossing

Aan de start van dit project stond het Ultimate thema. Op basis van het thema heeft InStijl Media in een korte doorlooptijd een snelle, responsive CCV Shop ontwikkeld. Met een kleine vertaalslag en minimale aanpassingen in het thema ontstond er snel een stoere, robuuste uitstraling met natuurlijke kleuren. De primaire C2A buttons werden voorzien van een felle oranje kleur.

resultaat iconResultaat

Stoer, robuust en natuurlijk, je ziet het allemaal terug. Met kleine aanpassingen op basis van een thema toch een krachtig resultaat passend bij de uitstraling van Jacht en Outdoor. De webshop is functioneel en code technisch uiterst stabiel. De shop presteert goed. De klant is tevreden dus wij zijn ook tevreden. Een succesvol resultaat.

Highlights Jacht en Outdoor

smileyDesign

Robuust en stoer

smileyStabiel

Stabiel gebouwd op basis van een thema

smileyCCV Shop

Gebouwd in CCV Shop

img-screenshots-jachtenoutdoor
img-screenshots-jachtenoutdoor
img-screenshots-jachtenoutdoor
img-screenshots-jachtenoutdoor

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?