Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-ibzmode

Ibzmode

Ibzmode verkoopt een bohemian lifestyle. Op de Ibzmode webshop zijn de mooiste bohemian merken in fashion en lifestyle te vinden om zo die bijzondere sfeer in het dagelijkse leven te brengen. Ze verkopen kleding voor mannen, vrouwen en tal van leuke woonaccessoires. Stuk voor stuk producten die gegarandeerd de boel opvrolijken.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

De opdracht was om een volledig nieuwe maatwerk webshop te ontwikkelen. Daar helpen wij graag mee! De huidige IbizaMode webshop sloot niet meer aan bij de nieuwe weg die ze wilden inslaan. Ibizamode werd Ibzmode, het design moest strakker, meer beleving, gepersonaliseerde homepagina’s, shop the look pagina’s, infinity scroll, uniek navigatiemenu, variant opties op de collectie pagina's (kleuren bolletjes), Instagram shopping feed en nog een tal van unieke en leuke functionaliteiten. Kortom, werk aan de winkel!

oplossing iconOplossing

Alles ging op de schop. In de realisatie speelden beleving en branding een sleutelrol. Een blokkenschema van de homepagina stond aan de basis van deze realisatie. Deze is vervolgens ingevuld met sterke en pakkende afbeeldingen die zorgen voor een unieke beleving. Alle maatwerkwensen zijn meegenomen. Stap voor stap is de nieuwe stijl doorgevoerd naar alle gewenste pagina’s. Designs voor mobiel en tablet zijn gemaakt. Nu was het zaak om de designs te vertalen naar een goedwerkende webshop. Een tijdrovende, maar ontzettend leuke ontwikkel klus. De shop kwam langzamerhand tot leven.

resultaat iconResultaat

Geen enkele pagina is hetzelfde gebleven. En dat was ook precies de bedoeling! De shop is overzichtelijk en stijlvol. De beeldvullende afbeeldingen zorgen, vanwege de goede fotografie, voor een mooie beleving. Bij binnenkomst worden bezoekers direct geïnspireerd. De categorieën mode, sieraden en wonen hebben allemaal een eigen unieke homepagina. Van daaruit kunnen bezoekers eenvoudig navigeren. De shop the look pagina’s tonen inspirerende outfits. Voor extra inspiratie wordt er gebruik gemaakt van een Instagram Shopping feed, daar is Ibzmode erg actief. Bovendien uiterst gebruiksvriendelijk op elk device om er rustig op los te shoppen.

Highlights Ibzmode

smileyGepersonaliseerde homepagina’s

Elke hoofdcategorie heeft een eigen homepagina

smileyCustom checkout

Ongekende conversie door een op maat gemaakte checkout

smileyShop the look pagina

Shop een inspirerende outfit

img-screenshots-ibzmode
img-screenshots-ibzmode
img-screenshots-ibzmode
img-screenshots-ibzmode

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?