Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-hippokids

Hippokids

Hippokids verkoopt kinderspeelgoed. De webshop is ontstaan uit passie en liefde voor kinderen. Belangrijk detail, het speelgoed is veelal duurzaam. Het moet kinderen de fantasie prikkelen en uitnodigen om zelf mee te spelen. Het assortiment bestaat om die redenen uit veel houten producten die veel aan de eigen verbeelding van de kinderen overlaat.

CCV logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Een aantal jaren geleden klopte Hippokids bij ons aan. InStijl Media stond toen nog in de kinderschoenen op het gebied van e-commerce. De aanvraag was het realiseren van een CCV Shop. Een leuke aanvraag waarin we veel vrijheid kregen om er wat moois van te maken. Een leuke testcase voor ons!

oplossing iconOplossing

Het stappenplan was simpel: wensenlijst afstemmen, design maken, technisch ontwikkelen en de webshop live zetten. Tijdens het gehele traject was Hippokids proactief betrokken. Het proces verliep dan ook soepel. Toen alles klaar stond voor livegang, hebben we geholpen bij het instellen van het domein en de livegang ingepland.

resultaat iconResultaat

Samen hebben we het maximaal haalbare uit de shop gehaald met de technieken en kennis van toen. Het resultaat is een stabiele webshop met een fris en speels design. Bovendien gebruiksvriendelijk op elk apparaat.

Highlights Hippokids

smileyDesign

Fris en speels

smileyResponsive

Op alle apparaten

smileyCCV Shop

Gebouwd in CCV Shop

img-screenshots-hippokis
img-screenshots-hippokis
img-screenshots-hippokis
img-screenshots-hippokis

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?