Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-hippemensjes

Hippe Mensjes.nl

Hippe Mensjes.nl verkoopt kinderkleding en babykleding van bekende merken. Veel van deze merken komen van Nederlands bodem. Al vanaf de kleinste maatjes biedt Hippe Mensjes.nl een ruime keuze. Stoer, schattig, trendy, lief of eigentijds, het is allemaal mogelijk. Door de veelzijdige collecties van verschillende bekende merken hebben ze alles onder één dak. Naast de webshop hebben ze een mooie winkel in Apeldoorn.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Hippe Mensjes.nl en InStijl Media startten in 2018 een samenwerking. Inmiddels, een aantal jaren later, zijn te gekke aanvragen onze kant op gekomen. Teveel om op te noemen. Daarom in het kort de highlights. We zijn begonnen met het realiseren van een nieuwe Lightspeed webshop. Dit had direct resultaat in de verkopen. Na een paar jaar was er wederom de behoefte aan een nieuwe webshop. Ditmaal een complete maatwerk shop met volledig eigen identiteit. Een ‘next level webshop’ volgde. Naast de maatwerk webshop aanvraag, werken we momenteel aan een MMP (multi merchant platform) en de voorbereidingen nieuwe webshop voor dameskleding. Stuk voor stuk leuke uitdagingen!

oplossing iconOplossing

Hippe Mensjes.nl heeft grote ambities! InStijl Media draagt graag haar steentje bij om deze ambities tot leven te brengen. Voor elke (complexe) aanvraag bedenken we een passende en eerlijke oplossing. Van huisstijl tot back-end development, van front-end development tot koppelingen, we weten er wel raad mee. Op deze manier voorzien we Hippe Mensjes.nl van een totaalpakket waarmee groei gerealiseerd kan worden. De nieuwe maatwerk webshop is zo gebouwd dat we in de nabije toekomst nieuwe functionaliteiten kunnen implementeren zonder dat de boel als een kaartenhuis in elkaar stort. Op deze manier staat er een basis die stabiel genoeg is om verdere ambities van Hippe Mensjes.nl waar te kunnen maken. What’s next?

resultaat iconResultaat

In juni 2020 is de nieuwe maatwerk webshop gelanceerd. Geen enkele pagina is hetzelfde gebleven. De maatwerk webshop is het resultaat van grootschalige paginadesigns, mooie aangeleverde fotografie, unieke huisstijlelementen, stabiele codes en slimme technische snufjes. De eindgebruikers ervaren de webshop als zeer prettig. Een overzichtelijke navigatiestructuur en een custom checkout zorgen samen voor snelle afhandeling van het bestelproces. InStijl Media blijft verantwoordelijk voor technisch onderhoud, optimalisatie en doorontwikkeling van de webshop. Ook voor nieuwe aanvragen blijven we keer op keer op zoek naar het maximaal haalbare. We kijken er naar uit wat onze samenwerking nog meer kan brengen.

Highlights Hippe Mensjes.nl

smileyMaatwerk webshop

Alle pagina’s zijn custom made

smileyLoyaliteitssysteem

Verdien bij elke bestelling punten dat je kunt inruilen voor leuke beloningen

smileyMulti Merchant platform (work in progress)

Met dit platform kunnen meerdere verkopers verkopen in één Lightspeed shop

img-screenshots-hippemensjes
img-screenshots-hippemensjes
img-screenshots-hippemensjes
img-screenshots-hippemensjes

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?