/portfolio/hay-2-press/ Ontwerp op maat voor verpakkingen | Hay2Press branding | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Hay2press Home pagina

Hay 2 press

Met passie voor kwaliteit en betrokkenheid bij hun klanten streven ze ernaar om functionele, stijlvolle verpakkingen te leveren die merken helpen opvallen en klanten verleiden.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Hay2press stond voor de uitdaging om hun webshop te vernieuwen en uit te breiden met een configurator. In samenwerking met Wemessage werd deze behoefte vastgesteld voor een nieuw design van de webshop, een nieuwe huisstijl en de integratie van een configurator. Het doel was om een zakelijke uitstraling te behouden, maar met verbeterde navigatie en ruimte voor overtuigingsprincipes zoals snelle levering, scherpe prijzen en goede kwaliteit.

oplossing iconOplossing

Het redesign van de webshop wordt uitgevoerd met het Dynamic thema van Lightspeed, dat een professionele uitstraling biedt en geschikt is voor mobiele apparaten. De nieuwe huisstijl zal eenvoudig en strak zijn, met frisse kleuren en moderne typografie. De configurator wordt zo gemaakt, dat klanten hun eigen ontwerp kunnen uploaden. Deze configurator zal naadloos geïntegreerd worden in de Lightspeed-omgeving.

resultaat iconResultaat

Met het vernieuwde webshop design, de frisse huisstijl en de geavanceerde configurator zal Hay2press een indrukwekkende online aanwezigheid hebben. Klanten zullen eenvoudig kunnen navigeren, overtuigd worden door de USP's en de mogelijkheid hebben om hun eigen ontwerp te uploaden voor gepersonaliseerde verpakkingen. Deze vernieuwingen zullen bijdragen aan een verbeterde gebruikerservaring en een hogere klanttevredenheid, waardoor Hay2press de positie op de markt verder zal versterken.

Highlights Hay 2 press

smileyBranding

Een eenvoudig en strak logo met moderne typografie.

smileyVerfrissend design

Een webshop met frisse kleuren die de zakelijke markt zal aanspreken.

smileyConfigurator

Geeft klanten de mogelijkheid om een eindproduct volledig naar wens te bestellen.

Hay2press design
Hay2press design
Hay2press design
Hay2press design