Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-handdoekwereld

Handdoekwereld

In de webshop van Handoekwereld.nl kun je terecht voor een breed assortiment aan badkamer producten. Van badmatten tot badjassen. Van handdoeken in alle maten en kleuren tot gezichtsdoekjes.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Voorafgaand aan de realisatie hebben wij de klant uitgebreid gesproken over de ambities en wensen van handdoekwereld.nl. De uitkomst in het kort: een premium uitstraling, pagespeed geoptimaliseerd en voorzien van een aantal maatwerk functionaliteiten. Daarnaast moest er een nieuw logo gerealiseerd worden. Na uitgebreid over de wensen te hebben gesproken hebben wij een op maat gemaakte offerte uitgebracht.

oplossing iconOplossing

Om aan de vraag te voldoen was ons aanbod om een op maat gemaakte shop te ontwikkelen. Gestart is met het logo ontwerp. Op basis van het logo zijn de shop verder gaan uitrollen waarbij premium uitstraling het uitgangspunt was. Het design is door onze developers naadloos vertaald naar een snelle, responsive en premium testshop. Deze is vervolgens uitgebreid getest door alle partijen en in gezamenlijk overleg is er een datum van livegang ingepland. Een succesvolle livegang volgde!

resultaat iconResultaat

Premium, luxe, natuurlijk, rust en eenheid. Het zijn woorden die lading geven aan de nieuwe webshop van Handdoekwereld.nl. Er is veel tijd en aandacht besteed aan het design om tot het resultaat te komen wat er nu ligt. Geen overkill aan luxe elementen, maar juist de boventoon eenvoud siert. Op alle apparaten gebruiksvriendelijk. Laat de orders maar komen!

Highlights Handdoekwereld

smileyKleurenbolletjes

Zie hier een voorbeeld, werkt op basis van onze product connector

smileyCore Web Vitals geoptimaliseerd

Verbetert de gebruikerservaring en goed voor de Google Ranking

smileySnelle weergave van de producten

Snel een product bekijken zonder de pagina te verlaten 

img-screenshots-handdoekwereld
img-screenshots-handdoekwereld
img-screenshots-handdoekwereld
img-screenshots-handdoekwereld

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?