/portfolio/gister-vandaag/ Gister & Vandaag | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-gisterenvandaag

Gister & Vandaag

Gister & Vandaag is een trendy woonwinkel met alle woonstijlen onder één dak. In 2011 begonnen met het opkopen van grote partijen meubels en faillissementen partijen, vandaag de dag een woonwinkel met diverse hippe merken. Naast de webshop hebben ze een showroom in Asten.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Gister & Vandaag verschoof langzamerhand van het opkopen van grote restpartijen naar een trendy woonwinkel met diverse luxe en hippe merken. Deze verschuiving creëerde de behoefte om de webshop te voorzien van een nieuwe look die past bij het nieuwe aanbod van woonartikelen. Ze waren goed op weg, maar er lagen nog de nodige kansen. Het feit dat ze een mooie showroom hebben, moest prominent op shop aanwezig zijn. Bovendien was er de wens om een ‘stel je eigen tafel samen’ module te bouwen.

oplossing iconOplossing

Een goede start begint met de juiste voorbereiding. Alle wensen zijn samen met Gister & Vandaag goed afgestemd. Dus aan de slag! Het gekozen platform is Lightspeed. De huisstijl kleur rood bleef behouden op verzoek van de klant. Samen met grijstinten kreeg de shop een luxe uitstraling. De maatwerkmodule ‘stel je eigen tafel samen’ werd stap voor stap technisch gebouwd. De shop kwam tot leven. Een succesvolle livegang volgde.

resultaat iconResultaat

Wat een plaatje! Een webshop met luxe uitstraling, gebruiksvriendelijke gebruikerservaring en slimme snufjes zijn het resultaat van een fijne samenwerking. Het hele proces is soepel verlopen. De ‘stel je eigen tafel samen’ vormt een grote USP voor Gister & Vandaag. Klanten kunnen zelf een eigen droomtafel samenstellen. Laat die orders maar komen.

Highlights Gister & Vandaag

smileyStel je eigen tafel samen

In een paar stappen jouw droomtafel

smileySplitscreen design in header

Inspiratie bij binnenkomst op de webshop

smileyMetselwerk lay-out

Unieke indeling op de homepagina

img-screenshots-gisterenvandaag
img-screenshots-gisterenvandaag
img-screenshots-gisterenvandaag
img-screenshots-gisterenvandaag

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?