Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Footactive

FootActive

FootActive is gespecialiseerd in biomechanische inleg- en steunzolen. De missie van hen is om mensen een goede basis te geven voor hun lopend bestaan en om voetproblemen te voorkomen en te verhelpen.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

FootActive stond voor de uitdaging om hun website een nieuw design te geven dat past bij hun merkidentiteit en om specifieke functionaliteiten te behouden, zoals de Product Connector en het overzetten van de landingspagina's in het nieuwe thema. Het doel was om een frisse uitstraling te creëren die gebruiksvriendelijk is voor hun klanten.

oplossing iconOplossing

Het bestaande design is gebruikt als referentiepunt om een nieuw verfrissend design te maken met het nieuwe thema persona. De specifieke functionaliteiten, zoals de Product Connector, zijn opnieuw geïmplementeerd en de landingspagina's zijn overgezet naar het nieuwe thema met een herbruikbaar sjabloon.

resultaat iconResultaat

Het resultaat is een vernieuwde website die de merkidentiteit van FootActive weerspiegelt en gebruiksvriendelijk is voor hun klanten. Dankzij het redesign hebben we het bestaande design verder ontwikkeld en specifieke functionaliteiten behouden. De nieuwe website biedt een frisse uitstraling en een betere gebruikerservaring, waardoor FootActive zijn missie om mensen een goede basis te geven voor hun lopend bestaan kan blijven vervullen.

Footactive
Footactive
Footactive
Footactive