Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-enveloppenwinkel

Enveloppen Winkel

De naam laat weinig ruimte voor verbeelding over. Enveloppen Winkel verkoopt, hoe kan het ook anders, enveloppen. Enveloppen in allerlei kleuren, formaten en papiersoorten. Als specialist wordt de klant door Enveloppen Winkel altijd voorzien van het juiste advies of de juiste uitleg.


Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

De opdracht was het realiseren van een nieuwe CCV Shop met een professionele en persoonlijke uitstraling. Enveloppen Winkel helpt haar bezoekers graag bij het maken van de juiste keuze en vond het belangrijk om dit in de webshop te benadrukken. Alle wensen waren concreet en helder. InStijl Media heeft de touwtjes in de handen genomen en ging aan de slag met de realisatie.

oplossing iconOplossing

In de realisatie is er de nodige ruimte gereserveerd voor de dienstverlening. Zo is er een klantenservice banner direct zichtbaar op de homepagina. Op de homepagina staat ook overzichtelijk per blok persoonlijke uitleg die bezoekers helpt bij het maken van de juiste keuzes. De webshop is dynamisch opgeleverd waardoor Enveloppen Winkel in de toekomst gemakkelijk zelf teksten en afbeeldingen kan aanpassen.

resultaat iconResultaat

Bij binnenkomst valt het oog direct op de frisse en professionele uitstraling. In een korte doorlooptijd is er een stabiele webshop voor Enveloppen Winkel ontwikkeld die onderhouds- en gebruiksvriendelijk is. Wij blijven technische support leveren om het maximale uit de shop te blijven halen. Een succesvol resultaat mede door de prettige samenwerking met de klant.

Highlights Enveloppen Winkel

smileyCCV Shop

Responsive en functioneel

smileyPersoonlijke service

Dienstverlening op een voetstuk geplaatst

smileyLess is more

Clean en strak design

img-screenshots-enveloppenwinkel
img-screenshots-enveloppenwinkel
img-screenshots-enveloppenwinkel
img-screenshots-enveloppenwinkel

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?