/portfolio/eltener-fahrradprofi/ Eltener Fahrradprofi - maatwerk webshop | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Eltener Fahrradprofi

Eltener Fahrradprofi

Dé specialist in e-bikes en s-pedelecs! Ontdek het uitgebreide assortiment elektrische fietsen van Eltener Fahrradprofi en geniet van comfortabel fietsen met optimale stabiliteit en duurzaamheid.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Eltener Fahrradprofi stond voor een uitdagende taak: het vernieuwen van hun webshop om beter te kunnen voldoen aan de veranderende behoeften en verwachtingen van hun klanten. Ze wilden niet alleen een frisse uitstraling, maar ook een verbeterde gebruikerservaring bieden en specifiek maatwerk toevoegen om de webshop uniek te maken. Een belangrijk aspect was het behouden van hun herkenbare huisstijl, terwijl ze tegelijkertijd wilden profiteren van nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ook werd de overstap naar Lightspeed gemaakt

oplossing iconOplossing

In nauwe samenwerking hebben we een plan ontwikkeld om aan deze uitdagingen te voldoen. We hebben gekozen voor ons Persona-thema als basis voor het redesign van de webshop, omdat dit thema perfect aansloot bij de behoeften en wensen van Eltener Fahrradprofi. Vervolgens hebben we de bestaande huisstijl als referentiepunt gebruikt om een nieuw, verfrissend design te creëren dat volledig afgestemd was op de identiteit van het merk. Daarnaast hebben we specifieke maatwerk opties geïntegreerd, zoals een offerte tool, om de webshop nog functioneler en gebruiksvriendelijker te maken voor zowel de klanten als het team van Eltener Fahrradprofi.

resultaat iconResultaat

Het resultaat van dit intensieve proces is een vernieuwde webshop die perfect aansluit bij de merkidentiteit van Eltener Fahrradprofi en tegelijkertijd voldoet aan de verwachtingen van hun klanten. Dankzij het redesign en de toevoeging van maatwerk opties biedt de webshop nu een verbeterde gebruikerservaring en meer functionaliteit, waardoor Eltener Fahrradprofi haar klanten nog beter van dienst kan zijn en haar positie als specialist in e-bikes en s-pedelecs verder kan versterken.

eltenerfahrradprofi
eltenerfahrradprofi
eltenerfahrradprofi
eltenerfahrradprofi

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?