/portfolio/easyplants/ Easyplants | Ons werk | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-easyplants

Easyplants / Ambiplants

Easyplants is een specialist in het verkoop van kunstplanten, kunstbomen, kunstbloemen en plantenbakken. Ze zijn al 15 jaar werkzaam in deze branche. Onlangs hebben ze de Noorse webshop Ambiplants overgenomen.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Easyplants heeft de Noorse webshop Ambiplants overgenomen. Na de overname van deze Noorse webshop bleek dat de meest gebruikte betaal- en verzendmethoden niet beschikbaar waren in Lightspeed eCom. Om die reden moesten er drie ingewikkelde maatwerk integraties met Lightspeed eCom ontwikkeld worden. Dit allemaal onder een strakke deadline.

oplossing iconOplossing

Door de inzet van back-end development is er een custom checkout ervaring door middel van de Klarna Checkout geïmplementeerd, een Vipps betaalmethode en een verzend koppeling met Logistra gerealiseerd. Het resulteerde in: 1. Een op maat gemaakte checkout, gekoppeld met Klarna en Lightspeed; 2. Maatwerk Vipps koppeling met Lightspeed en Klarna; 3. Maatwerk Logistra koppeling met Lightspeed.

resultaat iconResultaat

Het resultaat is een naadloze Klarna koppeling met Lightspeed eCom. Bezoekers die in de winkelwagen op afrekenen klikken krijgen te maken met een custom checkout ervaring. De webshopbeheers hebben te maken met een naadloze Klarna orderverwerking door middel van API. Kortom, zowel aan de voor- en achterkant zijn de complexe integraties uitgerold tot gebruiksvriendelijke functionaliteiten. En dit binnen de gestelde deadline!

Highlights Klarna Checkout

smileyVeilige custom betaalmethode

Altijd een veilige omgeving

smileyCustom checkout ervaring dmv Klarna Checkout

Het creƫert een custom checkout ervaring

smileyOplevering onder strakke deadline

In een korte doorlooptijd een tevreden klant

img-screenshots-easyplants
img-screenshots-easyplants
img-screenshots-easyplants
img-screenshots-easyplants

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?