Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

De Boer Dental

De Boer Dental

Van wegwerphandschoenen tot tandheelkundige apparatuur, De Boer Dental staat bekend om een uitgebreide selectie.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

De Boer Dental stond voor de uitdaging om hun webshop te vernieuwen en aan te passen aan de veranderende behoeften van de klant. Ze wilden niet alleen een frisse uitstraling, maar ook nieuwe functionaliteiten toevoegen om de gebruikerservaring te verbeteren en de conversie te verhogen. Daarnaast moesten maatwerk opties worden geïntegreerd om de webshop uniek te maken.

oplossing iconOplossing

In nauwe samenwerking hebben we een plan ontwikkeld om aan hun wensen te voldoen. Er is gekozen voor het Persona-thema voor het (re)design van de webshop, dat perfect aansloot bij de behoeften en een scala aan features bood. Daarnaast werkten we aan een nieuwe huisstijl op basis van het aangepaste logo en implementeerden we maatwerk opties zoals B2B bulkproducten, de mogelijkheid tot facturering in de check-out en een aangepaste review-widget.

resultaat iconResultaat

Het resultaat mag er zijn: De Boer Dental beschikt nu over een vernieuwde webshop die niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar ook gebruiksvriendelijk is en perfect aansluit bij de behoeften van zowel zakelijke als particuliere klanten. Dankzij het (re)design en de toevoeging van maatwerk opties kan De Boer Dental haar klanten een naadloze online winkelervaring bieden.

De Boer Dental Screenshots
De Boer Dental Screenshots
De Boer Dental Screenshots
De Boer Dental Screenshots