Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-celebrateenjoy

Celebrate Enjoy

Celebrate Enjoy is een webshop voor stijlvolle, feestelijke en hippe woonartikelen. De producten van Celebrate Enjoy maken van een huis een thuis. Hun unieke collectie bevat alles wat nodig is om de feestdagen en de seizoenen extra bijzonder te maken. Het motto van Celebrate Enjoy is dan ook: maak van iedere dag een feestje!

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

De opdracht was het realiseren van een nieuwe webshop voor consumenten die het maximale uit feestdagen en jaargetijde willen halen. De voorpret van elk bijzonder moment moet voelbaar, betekenisvol en vol beleving zijn op de webshop. Keer op keer. Om die reden was er de grote wens dat Celebrate Enjoy zelf gemakkelijk content kan aanpassen naar de vibe van de verschillende seizoenen en feestdagen. Om dit te bereiken diende er eerst een unieke stijl neergezet te worden. Maar hoe?

oplossing iconOplossing

De sleutelwoorden inspireren, informeren en genieten vormden de rode draad voor de ontwikkeling van de nieuwe webshop. Met succes werd er een betekenisvol template gecreëerd die makkelijk aanpasbaar is naar elk bijzonder moment. Technische realisatie van het template volgde. De menustructuur hebben we overzichtelijk ingedeeld en domein instellingen geregeld. Op 27 november 2019 ging de webshop de lucht in!

resultaat iconResultaat

Het resultaat is een onderhoudsvriendelijke webshop die bezoekers inspireert en laat genieten van alle feestdagen en jaargetijde. Of dat nou is voor Koningsdag, Kerst of de herfst: alles staat in het teken van een ultieme betekenisvolle beleving met prikkelende content. De combinatie van unieke producten, knallende kleuren, mooie afbeeldingen en speelse lay-out komen goed tot zijn recht. Het werken aan deze webshop was een feestje.

Highlights Celebrate Enjoy

smileyBetekenisvolle lay-out

Die bezoekers maximaal inspireert

smileyOnderhoudsvriendelijk

Door plug and play instellingen

smileyUnieke blog

Door producten die worden gekoppeld aan een blogartikel

img-screenshots-celebrateenjoy
img-screenshots-celebrateenjoy
img-screenshots-celebrateenjoy
img-screenshots-celebrateenjoy

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?