Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-carpworld

Carpworld

Met 500m2 karperwinkel in Enschede en een professionele webshop is Carpworld.com dé karperwinkel van Nederland. Bij Carpworld kun je terecht voor alle karperspullen die nodig zijn voor de karpervisserij. 

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

De opdracht was concreet en helder vanaf het eerste moment: de webshop vernieuwen met wat maatwerk. Deze vraag doorvertaald mondde uit in een redesign op basis van een Lightspeed thema. De shop draaide nog niet op Lightspeed, maar de overgang naar Lightspeed regelde de klant zelf. Aan ons specifiek de taak een redesign te verzorgen. Een offerte is gemaakt en de klant hapte toe met een volmondig akkoord. Deze leuke opdracht hadden we binnengehengeld!

oplossing iconOplossing

De shop ging over naar Lightspeed. De migratie en het herschrijven van de content is door de klant zelf geregeld. Wij hebben een design gemaakt naar de wensen van de klant. Hierin zijn ook de maatwerkwensen meegenomen. Toen het design eenmaal akkoord was, is het design in de Lightspeed testshop technisch nagemaakt. Gelijktijdig heeft de klant gezorgd dat de shop werd gevuld met de producten, categorieën etc. Na testen en feedback verwerken is in gezamenlijk overleg de webshop live gezet.

resultaat iconResultaat

Als een vis (karper) in het water! Zo voelden we ons tijdens de voorspoedige samenwerking met Carpworld. Het resultaat is dan ook een fris, gebruiksvriendelijk en doordachte webshop die de karpervissers van Nederland voorzien van een uitgebreid en kwalitatief assortiment. Om te voorkomen dat je achter het net vist is online bestellen zeer eenvoudig op alle devices. De shop kan er weer een aantal jaartjes tegenaan!

Highlights Carpworld

smileyMaatwerk collectiepagina

Elke collectiepagina is voorzien van een unieke video

smileyInfinity scroll

Infinity scroll met een knop om meer producten in te laden ipv op scroll

smileyLess is more

Een clean strak gebruiksvriendelijk design

img-screenshots-carpworld
img-screenshots-carpworld
img-screenshots-carpworld
img-screenshots-carpworld

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?