Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-candyonline

Candyonline

Candyonline is de snoepwinkel die het mogelijk maakt om online snoep te bestellen en door heel Europa te laten bezorgen. Met meer dan 4000 lekkernijen is het aanbod heel divers. Van bekende snoepmerken met de welbekende snoepjes tot ietwat vreemde producten. Met snoepgoed van Nederland tot Amerika is de keuze reuze!  

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Aan ambities geen gebrek bij Candyonline! Ongeveer begin 2018 begon onze samenwerking en sindsdien hebben wij met veel plezier mogen ondersteunen in uiteenlopende werkzaamheden. Wij hebben onder andere geholpen met de overgang van CCV Shop naar Lightspeed. Nu een paar jaar later is het tijd om de door ons ontwikkelde webshop eens flink te optimaliseren en het design te verfrissen. Met dit gegeven ging InStijl Media aan de slag.

oplossing iconOplossing

Om de webshop te voorzien van een flinke upgrade, is er veel tijd gestoken in het design. Waar ons Dynamic theme als fundering is gebruikt, is er veel maatwerk geïmplementeerd. Na akkoord kwam het design in no-time technisch tot leven. Alles, van bugs tot seo, is uitvoerig nagelopen en geoptimaliseerd voordat de webshop live werd gezet.

resultaat iconResultaat

Een webshop met een verfrissende look en functionaliteiten passend bij de doelgroep. Dit biedt ruimte voor Candy Online om verdere omzetgroei te realiseren. De gebruiksvriendelijke interface van Lightspeed zorgt ervoor dat Candyonline aanpassingen zelf kan doorvoeren. Wij zorgen voor het technisch onderhouden en doorontwikkelen van de shop. De nieuwe webshop kan de komende jaren weer gaan knallen!

Highlights Candyonline

smileySfeer

Bestaande stijl gemoderniseerd met meer beelden en minder grafische illustraties

smileyCustom review widget

Een review widget op basis van hun huisstijl

smileyGebruiksvriendelijk

Eenvoud en duidelijk menu

img-screenshots-candyonline
img-screenshots-candyonline
img-screenshots-candyonline
img-screenshots-candyonline

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?