/portfolio/bymm-store/ ByMM Store - Luxe Kindermeubels & Unieke Kinderkamers | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

ByMM Store

ByMM Store

Specialist in hoogwaardige kinderkamers, met unieke producten van Europese kwaliteit. Bij ByMM Store vind je niet alleen prachtige kindermeubels, maar ook een geruststellende garantie op luxe afwerking en duurzaamheid.

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Het team van ByMM Store stond voor de uitdaging om hun Magento 1 webshop te transformeren naar een eigentijdse en gebruiksvriendelijke Lightspeed webshop. Daarnaast wilden ze hun huidige uitstraling behouden, maar toch vernieuwen om beter aan te sluiten bij de behoeften van hun klanten. Het migreren van alle data, het behouden van de look en feel en het implementeren van specifieke custom opties vormden de uitdaging van dit project.

oplossing iconOplossing

In nauwe samenwerking is een plan ontwikkeld om aan de wensen van ByMM Store te voldoen. Er is gekozen voor ons Persona thema als basis voor het redesign van de webshop, omdat dit thema perfect aansloot bij hun behoeften en een scala aan functionaliteiten heeft. Het logo, de typografie, kleuren en elementen zijn behouden, maar vernieuwd om een frisse uitstraling te creëren. De migratie van Magento 1 naar Lightspeed en de belangrijke maatwerk opties zoals een Shop the Look zijn zorgvuldig geïmplementeerd om de webshop uniek te maken.

resultaat iconResultaat

Het resultaat mag er zijn: ByMM Store beschikt nu over een vernieuwde Lightspeed webshop die niet alleen trouw blijft aan hun merkidentiteit, maar ook voldoet aan de moderne standaarden van e-commerce. De migratie van Magento 1 naar Lightspeed is geslaagd, met behoud van alle essentiële gegevens. De toevoeging van de Shop the Look functie en het retourformulier verbetert de gebruikerservaring aanzienlijk. Dankzij het redesign en de specifieke maatwerk opties kan ByMM Store haar klanten een naadloze online winkelervaring bieden.

ByMM Store
ByMM Store
ByMM Store
ByMM Store