Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-boottotaal

Multishop Boottotaal

Op zoek naar watersportartikelen? Dan ben je bij Boottotaal aan het juiste adres! Van zwemvesten tot rubberboten, van funtubes tot ankers. Inmiddels is Boottotaal uitgegroeid tot de grootste watersportwebshop van de Benelux.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Boototaal heeft twee shops: boottotaal.nl en boottotaal.be. Deze twee shops waren totaal niet gelijk aan elkaar qua productaanbod terwijl dat juist wel het geval moest zijn. Handmatig 32.000+ sku’s gelijk aan elkaar trekken op beide shops is monnikenwerk. De vraag is bij ons neergelegd of hier ook een andere oplossing voor is.

oplossing iconOplossing

Door de inzet van Multishop Complete hebben we alle inhoud (producten, categorieën etc.) van beide shops aan elkaar gelijk getrokken. Als nu nieuwe producten in de .nl backoffice toegevoegd worden, worden deze automatisch doorgepusht naar de .be. Centraal beheer vanuit één plek is nu mogelijk.

resultaat iconResultaat

Boottotaal is een mooi voorbeeld van een shop die uit wil breiden naar het buitenland, maar veel te groot is om op twee plekken bij te houden. Door de Multishop inzet kunnen ze beide shops beheren vanuit één backoffice. Dat maakt het een stuk makkelijker en efficiënter werken!

Highlights Multishop Boottotaal

smileyPersoonlijk dashboard

Om nauwlettend alle processen in de gaten te houden

smiley32.000+ sku’s

Automatisch gesynchroniseerd

smileyFocussen op andere kansen

Efficiënter kunnen werken en focus op nieuwe kansen

img-screenshots-boottotaal
img-screenshots-boottotaal
img-screenshots-boottotaal
img-screenshots-boottotaal

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?