/portfolio/boomschors/ Boomschors.nl | Ons werk | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-boomschors

Boomschors.nl

Boomschors.nl heeft zich gespecialiseerd en toegelegd op het leveren van boomschors en aanverwante artikelen als worteldoek en borderranden. Boomschors is een natuurlijk product en leverbaar in verschillende soorten en maten. Zo is er voor elke situatie een passende optie. 

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Waar Boomschors.nl met de webshop al goed op weg was, lagen er op het gebied van conversie nog de nodige kansen. Om de conversie te verbeteren is er de keuze gemaakt om de gehele webshop van een nieuw jasje te voorzien. Bovendien was er de wens om de identiteit meer te laten spreken. Dit tezamen was voor ons een leuke uitdaging om mee aan de slag te gaan!

oplossing iconOplossing

Om de conversiedoelstelling waar te maken, is er veel tijd gestoken in de ontwikkeling en uitvoering van de shop. Er is gekeken naar de customer journey, concurrentie en persoonlijke inbreng van de klant. Op basis van de verzamelde informatie kwam er een design tot stand conform de wensen. Het design is technisch vertaald en van a-z doorgetest voordat de shop officieel live ging.

resultaat iconResultaat

Met de nieuwe webshop zijn de conversiepercentages hoger en vinden klanten sneller producten waar ze naar op zoek zijn. Middels een handige tool berekent de klant gemakkelijk hoeveel boomschors benodigd is voor zijn/haar situatie. Een frisse uitstraling met een eigen stijl maakt het plaatje compleet. De webshop is bovendien onderhouds- en gebruiksvriendelijk. En dat allemaal in CCV Shop!

Highlights Boomschors.nl

smileyCCV Shop

Responsive en functioneel

smileyVerhoogde conversie

Door een optimale customer journey

smileyEigen stijl

Fris met een eigen identiteit

img-screenshots-boomschors
img-screenshots-boomschors
img-screenshots-boomschors
img-screenshots-boomschors

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?