Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-ananda

Ananda

Bij Ananda vind je producten op het gebied van spiritualiteit, verdieping en zelfbewustzijn. Van edelstenen tot wierook. Van boeken tot meditatie. Een groot assortiment aan producten om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken voor iedereen.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Ananda profileert zichzelf als de winkel die spiritualiteit voor iedereen laagdrempelig en toegankelijk maakt. Deze missie vormt daarmee tevens de basis voor de webshop, want aan die standaard dient de webshop te voldoen. In gezamenlijk overleg is er gekozen voor een redesign.

oplossing iconOplossing

De aanpak voor het redesign is volgens onze vaste volgorde verlopen: intake voor aanvullende materialen, design realisatie, technische ontwikkeling, interne controle, feedback klant, testen & livegang. Tijdens dit proces is de klant nauw betrokken geweest en samen met klant inbreng hebben we alle stappen doorlopen tot deze naar tevredenheid waren. Na livegang hebben we ruimte gereserveerd om nieuwe opgedoken puntjes en/of bugs snel op te lossen.

resultaat iconResultaat

De shop is fris, modern, clean en niet geheel onbelangrijk: toegankelijk voor iedereen. Op elk apparaat navigeer je binnen een paar klikken naar het juiste product. De crystal finder vormt een grote USP voor Ananda. Klanten kunnen op deze manier laagdrempelig de perfecte edelsteen vinden die afgestemd is op zijn/haar wens. Een mooi resultaat. Wij blijven technische support leveren om het maximale uit de shop te blijven halen.

Highlights Ananda

smileyGiftfinder

Vind in vier stappen de perfecte edelsteen voor jou

smileyCustom tekst pagina’s

Pagina’s geheel aangepast op de behoeften van de doelgroep

smileyOnderhoudsvriendelijk

Door plug and play instellingen

img-screenshots-ananda
img-screenshots-ananda
img-screenshots-ananda
img-screenshots-ananda

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?