Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Ammehoela

Ammehoela

Ammehoela, de bestemming voor trendy kleding met een speelse twist. Ze geloven in het vieren van individualiteit en het toevoegen van een vleugje fun aan het dagelijks leven. Ook comfort en duurzaam, zodat je je zelfverzekerd en vrij kunt voelen in wat je draagt.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Ammehoela stond voor de uitdaging om hun webshop een luxe, meer modieuze uitstraling te geven met het behoud van de speelse touch die hun merk kenmerkt. Daarnaast wilden ze specifieke maatwerk opties toevoegen, zoals "Shop the Look" en aanpassingen aan het thema, om hun webshop uniek te maken en zich te onderscheiden van de concurrentie.

oplossing iconOplossing

Met ons Smart Redesign-pakket hebben ze het Persona-thema gekozen om de webshop van Ammehoela te redesignen. Dit thema biedt personalisatie, is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en heeft een snelheid optimalisatie voor een betere gebruikerservaring. We hebben het huidige design als inspiratie gebruikt en een luxere uitstraling gecreëerd met een speelse touch door middel van kleurgebruik en prints. De custom opties, zoals "Shop the Look" en maatwerkaanpassingen aan het thema, zijn apart ingeschat en meegenomen voor de afgesproken opleverdatum.

resultaat iconResultaat

Het resultaat is een vernieuwde webshop die de identiteit van Ammehoela weerspiegelt: trendy, speels en modieus. Dankzij het Smart Redesign-pakket hebben we de look en feel van de website een boost gegeven en specifieke maatwerk opties toegevoegd om de webshop uniek te maken. Met de nieuwe webshop kan Ammehoela zich onderscheiden van de concurrentie en een betere gebruikerservaring bieden aan hun klanten, wat zal bijdragen aan een verhoogde klanttevredenheid en een toename in verkoop.

Ammehoela
Ammehoela
Ammehoela
Ammehoela