Altitude Services

Altitude Services heeft zich sinds 2003 gespecialiseerd in verkoop en montage van professionele feestverlichting en kerstverlichting. Ze bieden een groot hoogwaardig assortiment dat vele winkelstraten, bomen en bedrijfspanden door heel Nederland sfeervol verlicht.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Altitude Services had al een webshop in CCV Shop, maar klopte bij ons aan met de vraag “kunnen jullie helpen de webshop te vernieuwen in CCV Shop?” Natuurlijk! De shop is 5 à 6 jaar oud en is toe aan vernieuwing. Het uitgangspunt was een goed werkende shop met een professionele uitstraling. Het visitekaartje moet kloppen in zowel de beleving als de diensten die worden geleverd.

oplossing iconOplossing

We gingen direct aan de slag met het design op basis van het Unity thema. In een rap tempo hadden we een resultaat op de planken liggen dat helemaal in de smaak viel. Een korte briefing aan de programmeur volgde. Het design werd technisch gerealiseerd en maatwerk wensen voor diverse pagina’s werden zorgvuldig in de shop geïmplementeerd.

resultaat iconResultaat

Samen met Altitude Services hebben we een snelle en responsive webshop ontwikkeld met eigen stijl. De shop draait succesvol en is helemaal voorbereid op de feestdagen. De webshop kan er weer een aantal jaren tegenaan. Laat die orders maar komen!

Highlights Altitude Services

smiley 
CCV Shop

Responsive en functioneel

smiley
Visitekaartje

Fris en overzichtelijk design

smiley
Custom tekstpagina’s

Unieke tekstpagina’s op maat

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?

088 02 333 55

Het begint met contact!