Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-aircoshop

Aircoshop

Aircoshop is een online installateur op het gebied van airconditioning voor particuliere en zakelijke klimaatoplossingen. Ze beschikken over een actueel en compleet aanbod airconditioners inclusief alle bijbehorende accessoires.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

De voormalige webshop van Aircoshop werkte in de basis oke, maar het ontbrak aan een consistente uitstraling en een gebruiksvriendelijk CMS systeem. Laten we zeggen: er was ruimte voor verbetering. De eis was een e-commerce platform die aan de wensen en verwachtingen voldeed. De keuze viel uiteindelijk op Lightspeed. Toen de keuze eenmaal gemaakt was, lag er bij ons de uitdaging om een gebruiksvriendelijke webshop met een consistente uitstraling te realiseren.

oplossing iconOplossing

Gestart is met het realiseren van een webshop design. De home-, collectie- en productpagina voor desktop, tablet en mobiel zijn zorgvuldig ontworpen. Unieke stijlelementen zijn gerealiseerd en consistent doorgevoerd. Naast deze pagina’s heeft de ontwerper uitgedacht hoe de offerte aanvraag zakelijk en particulier eruit moest zien en werken. Dit is een belangrijk conversie element. Na grafisch akkoord is het ontwerp technisch gerealiseerd en de offerte koppeling ingebouwd. Samen met onze online marketing partner is alles zorgvuldig seo geoptimaliseerd en getest. Een succesvolle livegang volgde!

resultaat iconResultaat

Bij binnenkomst op de webshop wordt je aandacht direct getrokken naar de slider met daaronder de banner offerte aanvraag. Bij veel airco’s is het doel om een offerte op te vragen, vandaar dat dit element op prominent gekozen plekken op de home- en productpagina gepresenteerd staat. De offerte aanvraag komt bij de medewerkers van Aircoshop overzichtelijk binnen door slim uitgedachte workflow. Op deze manier werkt zowel de webshop voor de bezoekers aan de voorkant als medewerkers aan de achterkant prettig. Aircoshop is klaar voor het hoogseizoen.

Highlights Aircoshop

smileyEigentijds design

Unieke herkenbare stijlelementen

smileyOffertemodule

Ongekende conversie door een op maat gemaakte checkout

smileyProductvergelijker

Vergelijk twee of meerdere producten in één oogopslag

img-screenshots-aircoshop
img-screenshots-aircoshop
img-screenshots-aircoshop
img-screenshots-aircoshop

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?