NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Vario Fields

Vario Fields ontwerp en realiseert complete velden en terreinen met kunstgras, kurk en EPDM. Veilig, kleurrijk en duurzaam. Door middel van kunstgras is het gras altijd groener, met de meest natuurlijke uitstraling. Het vraagt bovendien weinig onderhoud. Naar eigen zeggen spreken ze over de ‘Fields of Happiness’!

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Vanuit Vario Fields ontstond er de behoefte om een webshop te realiseren die het voor hoveniers (b2b klanten) eenvoudig maakt om kunstgras op maat te bestellen, inclusief de toebehoren zoals infillzand, lijm en nadenband mee te bestellen. Een AFAS koppeling, een kunstgras rekenmodule en in de checkout een afhaaldatum en tijdsvak selecteren waren ook een must. Aan ons de vraag of wij in deze behoefte kunnen voorzien. Uiteraard!

oplossing icon

Oplossing

We hebben de shop op basis van ons Dynamic theme ontworpen en gerealiseerd. Een design is gemaakt dat door de programmeurs technisch is gemaakt. Na technische realisatie van het ontwerp is er gewerkt aan het werkend maken van de kunstgras rekenmodule en het koppelen van de AFAS koppeling. Het afhaalmoment en tijdsvak is ingebouwd in de checkout evenals de b2b module waarbij prijzen pas zichtbaar worden na inloggen. 

resultaat iconResultaat

De webshop shop.variofields.com is toegankelijk voor b2b klanten vandaar dat je pas kunt bestellen na het inloggen. Hoveniers kunnen na het inloggen snel en makkelijk de gewenste producten en toebehoren bestellen. De bestelling wordt geplaatst en doorgeschoten naar het AFAS systeem. Vervolgens kan de hovenier op het aangegeven afhaalmoment de bestelling ophalen. Een webshop die voorziet in de vraag van hoveniers!

Highlights Vario Fields

smiley 
B2B inlogmodule

Prijzen pas zichtbaar na het inloggen

smiley
Afhaaldatum en tijdsvak in checkout

Selecteer het gewenste moment voor order afname

smiley
Hoog gebruiksgemak

Zowel aan de voor- en achterkant van de shop erg gebruiksvriendelijk

Kunstgras rekenmodule

Een complex stukje maatwerk is gerealiseerd door InStijl Media. Deze rekenmodule berekend het totale aantal vierkante meter nadat de rolkeuze is ingevuld. Het totale aantal vierkante meter wordt meegestuurd in de winkelwagen order. Als hovenier hoef je de rol naar keuze in te vullen. De rest berekend de tool vanzelf.

AFAS koppeling

InStijl Media heeft een koppeling gerealiseerd tussen de webshop en AFAS. Wanneer een hovenier inlogt en vervolgens een bestelling plaatst, wordt deze middels de koppeling doorgeschoten naar het AFAS systeem. Een aantal werknemers van Vario Fields krijgen een e-mailnotificatie om de order klaar te zetten. In de koppeling is er rekening gehouden met het feit dat hoveniers in de checkout een gewenste afhaaldatum en afhaalmoment kunnen kiezen. Alle informatie inclusief betaalwijze en extra informatie wordt op deze manier toegankelijk weergegeven in de AFAS software. 

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?

085 76 002 99

Het begint met contact!