NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

Overstappen naar Lightspeed

Overweeg jij over te stappen van CCV Shop naar Lightspeed? Of heb je de keuze al gemaakt en wilt er volledig voor gaan? Een grote digitale verhuizing is het gevolg. Laat ons helpen met het verzorgen van CCV Shop > Lightspeed migratie.

Lees verder
Datamigratie_header

Als jij online aan het groeien bent, is de kans aanwezig dat het CMS waar jij mee bent begonnen niet meer voldoet aan je wensen of eisen. Je overweegt een migratie naar een nieuw CMS zoals Lightspeed eCom. De overstap is helaas niet zomaar gemaakt. Hier komt namelijk heel wat bij kijken. Een van die pijnpunten is vaak het overzetten van alle producten en content naar je nieuwe shop.

Migratie tool

InStijl Media heeft een speciale CCV Shop > Lightspeed migratie brug ontwikkeld die zich volledig is toegespitst op de technische migratie. Onder technische/contentmigratie verstaan we het overzetten van gegevens als productdata, categorieën, afbeeldingen, koppelingen en andere vormen van content. Benieuwd wat de tool allemaal automatisch kan migreren? Check dan even de FAQ onderaan deze pagina. 

 

Vergeet ook zeker je SEO-migratie niet. Je wilt natuurlijk niet dat alle opgebouwde SEO verloren gaat doordat de URL structuur is veranderd. Hier bieden wij samen met onze marketing partner ook ondersteuning voor aan. 

 


Zo pakken wij jou technische migratie aan

Het is belangrijk dat jouw webshop op de juiste manier wordt gemigreerd. Wij adviseren om niet zelf aan de slag te gaan, maar schakel de hulp in van een vakspecialist. Wanneer je bij ons aanklopt hebben wij in een mum van tijd de content gemigreerd van CCV Shop naar Lightspeed. Zien we bijzonderheden? Hele specifieke wensen? Geen probleem, wij verzorgen Lightspeed migratie op maat. Indien gewenst helpen wij ook bij het realiseren van een redesign op basis van eens van onze Lightspeed thema's, zoals ons nieuwste thema Persona theme.


Aan het einde van de rit ben jij dan verzekerd van: een unieke, nieuwe, snelle webshop met migratie op maat. Heb je onze hulp nodig? Schroom dan niet en neem contact met ons op!

 

Migratie_voordelen

De voordelen van overstappen naar Lightspeed

  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • SEO vriendelijk SaaS software
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden
  • Uitgebreide themestore
  • Gold partner met vakkennis
  • Altijd een up-to-date webshop

Waarom kies je ons voor de overstap naar Lightspeed?

Lightspeed Gold partner en CCV Shop Gold partner

InStijl Media is al jaren trotse Lightspeed Gold partner. Inhoudelijk betekent dit dat wij een bak Lightspeed kennis en ervaring in huis om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bovendien zijn wij ook CCV Shop Gold partner. Wanneer je besluit met ons in zee te gaan, haal je een specialist in huis die weet wat hij doet als het gaat om CCV Shop Lightspeed migratie. Geen onaangename verrassingen achteraf. Daag ons uit!

InStijl Media Logo
Overleggen

Korte lijntjes

We zijn een klein maar fijn team. Korte interne lijntjes zorgen ervoor dat jij snel voorzien wordt van een passend antwoord. Weten wij het even niet? Dan hebben wij op onze beurt ook korte externe lijntjes met diverse partners die ons en jou verder helpen. We kunnen snel schakelen. Ongeacht wat de situatie is.

Veelgestelde vragen

De CCV > Lightspeed migratie kan vrijwel alle gegevens overzetten. Gegevens uit apps van derde partijen kunnen niet geautomatiseerd overgezet worden. Eventueel kan dit na de migratie in overleg door ons handmatig gedaan worden

- Klanten
- Producten
- Leveranciers
- Merken
- Categorieën
- Attributensets
- Reviews(App)
- Specificaties(App)
- Product Relaties(App)


De CCV > Lightspeed Migratie werkt door middel van de Lightspeed eCom API & de CCV shop API. Niet alle data kan worden uitgelezen en/of aangepast worden via deze API's. Daardoor kunnen de onderstaande gegevens niet gemigreerd worden.

- Bestellingen / Facturen
- Productvideo's
- Thema instellingen
- Algemene webshop instellingen
- Gegevens van apps van derde partijen


Van de onderstaande apps kunnen de gegevens worden gemigreerd:

Reviews
Specificaties
Gerelateerde producten


Andere CCV shop apps of apps van derde partijen kunnen niet gemigreerd worden


Migratie is maatwerk. We kunnen door middel van de tool veel automatiseren, maar om er zeker van te zijn dat we niks cruciaals over het hoofd zien maken we een prijs op maat.

Wie wij onder andere helpen

Ik ontvang graag meer informatie

Ontvang je graag meer informatie over de migratie mogelijkheden? Of eerst bekijken of Lightspeed wat voor jou is? Dat en meer kan!

 

Vul het formulier is en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Mogelijkheid tot 14 dagen gratis Lightspeed demo account

  • Vrijblijvend advies

  • Professionele begeleiding