NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Maak gebruik van,

Auto Translate

Een shop starten in een nieuwe taal? Of binnen je bestaande shop een nieuwe taal toevoegen? Het was nog nooit zo eenvoudig met de inzet van Auto Translate! 

Lees verder

Als jij online aan het groeien bent, is de kans aanwezig je steeds meer internationele klanten trekt. Een vertaler in de armen nemen kan al snel oplopen in de kosten. In dat geval biedt Auto Translate de perfecte uitkomst! 

Toegankelijkheid  voor internationale klanten

Heeft jouw webshop internationale klanten? Dan kan de Auto Translate niet ontbreken. Een webshop hebben die toegankelijk is voor al jouw internationale klanten is cruciaal voor het hebben van een goede webshop. Het kan zo zijn dat je een Nederlandse webshop hebt die ook Duitse, Franse of andere internationale bezoekers trekt. Of dat jij een nieuwe webshop wilt starten in een andere taal. In zo’n situatie is het belangrijk dat je jouw volledige catalogus kan vertalen naar de gewenste talen. Door het vertalen van jouw catalogus naar de talen die jouw bezoekers spreken verhoog jij de kansen dat jij van deze potentiële klanten, vaste klanten maakt. Met de Auto Translate is het lanceren van jouw website in een nieuwe taal razendsnel gebeurd.

 

Hoe werkt Auto Translate?

Auto Translate zorgt ervoor dat je jouw webshop snel en gemakkelijk in een nieuwe extra taal lanceert voor een goede prijs. Automatische vertalingen worden uitgevoerd door middel van Artificial Intelligence technieken. Wanneer je gebruik maakt van onze Auto Translate tool krijg je toegang tot een uniek dashboard waar je statistieken kunt monitoren en instellingen kunt beheren. Het automatisch lanceren van alle mogelijke nieuwe talen was nog nooit zo makkelijk! Auto Translate werkt ook goed in combinatie met onze Multishop Complete software.


Auto Translate voor jouw webshop bij InStijl Media

Wil je de Auto Translate inzetten voor jouw webshop? Of ontvang je graag meer informatie over de mogelijkheden? We geven je bij InStijl Media graag een advies over hoe we dit samen het effectiefste en snelst aan kunnen pakken. Neem contact met ons op.


 

De voordelen van Auto Translate

  • Razendsnel operationeel in een nieuwe taal
  • Goedkope manier om te starten met een nieuwe taal
  • Beheer je talen in één overzicht
  • Eigen dashboard waar je statistieken monitoren
  • Eenvoudig in beheer
  • Custom mogelijkheden!

Wie wij onder andere helpen

Meer weten over Auto Translate?