NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

CCV Shop ontwerpen

Zonder een ijzersterk design haal je niet het maximale uit de technische mogelijkheden die CCV Shop biedt. Laat ons je CCV Shop ontwerpen.

Lees verder

Je zoekt nieuwe sneakers. Op je telefoon ben je lekker aan het rondneuzen. Bam, daar verschijnt de perfecte schoen op je beeldscherm. Tof, bestellen! Je merkt direct op dat de webshop niet erg gebruiksvriendelijk is. De schoenen in de winkelwagen gooien verloopt moeizaam en het design laat te wensen over. Het ziet er niet heel professioneel en betrouwbaar uit. Die toffe sneakers zijn nu plots minder aantrekkelijk. Dan toch maar niet bestellen. Webshophouders, wake-up call! Een gemiste kans...

Online indruk maken

Een webshop kun je zien als je digitale visitekaartje. De eerste indruk telt. Al binnen enkele seconden beslissen potentiële klanten of een webshop aantrekkelijk, professioneel en betrouwbaar is. Een impactvol, gebruiksvriendelijk webshop design draagt bij aan het succes van je webshop. Een balans tussen opvallend en rustgevend, tussen gemak en functionaliteit is hierbij van groot belang. Wanneer deze niet aansluit bij je doelgroep is dat een gemiste kans.


Webshop design = underrated?

Een product verkoopt zichzelf niet. Er zijn ontzettend veel factoren die het aankoopproces van een klant beïnvloeden. Aantrekkingskracht - het design van de webshop - is een van die factoren. Vaak krijgt design niet de aandacht die het verdient. Banners niet of het juiste formaat, afgesneden afbeeldingen, pixelig, weinig contrast tussen voor- en achtergrond. Niet erg aantrekkelijk. Het oog wil ook wat. Mooie kleuren, knallende op maat gemaakte banners en aantrekkelijke productafbeeldingen.

 

Webshop design draait bij Instijl Media om het vinden van de perfecte balans tussen beleving en gebruiksvriendelijkheid. Termen als responsive, UI design, UX design klinken ons dan ook niet onbekend in de oren. Sterker nog, het is allemaal van belang wanneer je een webshop laat ontwerpen. Het ontwerp maken wij vervolgens technisch. Je wilt toch niets liever dan dat je doelgroep het WOW-gevoel ervaart wanneer ze je webshop bezoeken?

 

(Re)design je webshop

Jouw CCV Shop laten maken of vernieuwen van a tot z? Wij helpen graag. Het design maken wij technisch, en samen met jou zorgen we voor een succesvolle lancering van jouw nieuwe webshop! Benieuwd hoe wij dit aanpakken? We leren je graag persoonlijk kennen. Naast een nieuwe webshop ook op zoek naar huisstijlontwikkeling, een nieuwe website of hosting mogelijkheden? Neem in alle gevallen vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van webshop ontwerpen

  • Creëert unieke bezoekerservaring
  • Draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid
  • Sluit aan bij wat je wilt uitstralen
  • Responsive design heeft positief effect op de SEO
  • Werkt conversieverhogend 
  • Maakt concurrentie jaloers

Waarom kies je ons voor CCV Shop design?

Korte lijntjes

We zijn een klein maar fijn team. Korte interne lijntjes zorgen ervoor dat jij snel voorzien wordt van een passend antwoord. Weten wij het even niet? Dan hebben wij op onze beurt ook korte externe lijntjes met diverse partners die ons en jou verder helpen. We kunnen snel schakelen. Ongeacht wat de situatie is.

Achterhoekse touch

Achterhoekse nuchterheid krijg je er gratis bij als je kiest voor ons. Inhoudelijk betekent dat: gastvrij, vriendelijk, tikkeltje bescheiden en zoals wij het graag zeggen ‘anpakken en d’r an’. Geengenøhl, ofwel gezeur, maar handen uit de mouwen. Niet ingewikkelder dan nodig is. Samenwerken om voor jou ongekende resultaten te realiseren.

Wie wij onder andere helpen

Alles weten over de design mogelijkheden in CCV Shop?

085 76 002 99

Het begint met contact!