NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Wij maken,

CCV Shop thema's

InStijl Media bouwt thema’s voor CCV Shop. Dit biedt volop eigen mogelijkheden om het gewenste uiterlijk voor jouw webshop te creëren. Veel klanten vertrouwen dagelijks op onze diensten en op ons kunnen.

Lees verder

Wie schiet met hagel, gokt en hoopt op een treffer. Wie op scherp schiet, is trefzeker. In essentie werkt het ook zo met thema’s. Wie alle trends, functionaliteiten en innovaties in een thema (en uiteindelijk in je webshop) propt, investeert in keuzes die de doelgroep en jou niks opleveren. Wie gerichte keuzes maakt, afgestemd op jou en de doelgroep, levert waardevolle bijdragen.

Scherpschieten door framing

Een thema is een kant-en klaar ontwerp dat je zelf naar eigen smaak verder kunt aanpassen. InStijl Media bouwt thema’s met bewezen oplossingen. Welke functionaliteiten, tools en innovaties passen bij de webshophouders? Welke niet? Wat zijn de laatste trends? Wat zijn dikke nogo’s? De huidige markt brengen we zorgvuldig in kaart. We analyseren en bakenen af. Vanaf dit punt starten wij met het functionele ontwerp voor een thema. Langzaam komt het thema tot leven. Net zolang tweaken tot we tevreden zijn. De perfecte balans tussen prikkelend en functioneel. Dan pas lanceren. Een aanpak die werkt. Keer op keer.


Infrastructuur en verkeer

Techniek en design vormen samen de infrastructuur, content is het verkeer. Wanneer jij zorgt voor prikkelende content, dan zorgen wij voor stabiele infrastructuur door middel van onze thema’s.

Wil je meer informatie over de thema's van ons? Neem contact met ons om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. 


Ons thema trots in CCV Shop

Thema’s waar je op kunt bouwen. Makkelijk uitbreidbaar. Snel in te vullen voor jouw product. Continu vooruitstrevend. Ontdek wat bij jou past. Klik op een thema voor meer informatie.

In 3 stappen ben jij up and running

1 Kies je thema

Kies het thema welke het beste bij je past.

2 Vul het thema

Vul het thema met jouw producten.

3 Verkoop

Lanceer je webshop en bereik je doelgroep!

Hulp of advies nodig? Wij helpen je graag verder

Neem contact op

De voordelen van een thema

  • Snel up and running met met je webshop
  • Altijd zo stabiel mogelijk gebouwd
  • 2 jaar lang gratis bugfixes
  • De beste persoonlijke support
  • Keuze uit meerdere thema’s van ons en CCV shop
  • Overzichtelijke documentaties

Waarom kies je voor een thema gemaakt door InStijl Media?

Grootste CCV Shop themabouwer

Als jij snel wilt starten met online ondernemen, dan is het gebruik van een thema van InStijl Media een geschikte keuze voor jou. Door jarenlange ervaring weten we wat wel en niet werkt. Kennis uit andere SaaS platformen nemen we mee om voor jou verrassende, maar bewezen opties te bieden. Naast CCV Shop zelf, zijn wij de grootste thema aanbieder. 

Altijd up-to-date thema’s

Wanneer het thema gelanceerd is, zijn onderhoud en bugfixes vereist. Vooral in het begin kunnen toch nog bugs aan het licht komen. Deze herstellen we zo spoedig mogelijk en we voorzien themagebruikers van gratis updates. Zo ben je bij InStijl Media altijd verzekerd van een up-to-date thema.

Wie wij onder andere helpen

Advies nodig over welk thema bij jou past?