NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

CCV Shop maatwerk

Je hebt een thema gevonden dat er goed uitziet en aan het grootste gedeelte van je wensen voldoet, maar het mist net het laatste puntje op de i. Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar maatwerk in jouw CCV Shop.

Lees verder

Heb jij wensen voor je CCV Shop? Dan helpen wij graag om deze maatwerk wensen te implementeren in je webshop. Samen kijken we naar een oplossing die past bij jouw persoonlijke situatie. Ga je akkoord met ons voorstel? Dan gaan wij aan de slag!

Wat is maatwerk?

Alles wat wel mogelijk is binnen CCV Shop, maar niet standaard in het gekozen thema zit, is maatwerk. Je kunt stellen dat al het maatwerk visueel en interactief in verbinding staat met de gebruiker. Maatwerk is front-end gerelateerd.

In het realiseren van thema’s kan onmogelijk rekening gehouden worden met alle wensen, omdat simpelweg geen enkele webshop hetzelfde werkt. Iedereen heeft unieke wensen. Waar een thema de fundering is, kan deze volledig uitgebreid worden naar je wensen. En de mogelijkheden zijn bijna eindeloos!


De eindgebruiker als uitgangspunt

Wij leveren CCV Shop maatwerk voor iedereen. Elke aanvraag is anders en onze maatwerk oplossingen ook. Met aan de basis van iedere oplossing: de eindgebruiker. Als de eindgebruiker er niet mee uit de voeten kan, is de oplossing waardeloos. We zijn pas tevreden als design, techniek en mens in perfecte harmonie interacteren.


Maatwerk maatje

Geef je wensen aan ons door en wij gaan op zoek naar betaalbare, efficiënte en realistische oplossingen. Op deze manier bouwen we al jaren technologische en succesvolle hoogstandjes in diverse webshops die er ook nog eens grafisch gelikt uitzien. We creëren maximale impact waardoor jij kunt blijven groeien. Neem gerust contact met ons op.

De voordelen van CCV Shop maatwerk

  • Functionaliteit afgestemd op jouw doel en dat van bezoekers
  • Creëert tevreden en terugkerende gebruikers
  • Gebruiksvriendelijk
  • Vergroot de kans op conversies
  • Biedt voor (bijna) elk probleem een maatwerkoplossing
  • Passend bij de online strategie

Waarom kies je ons voor CCV Shop maatwerk?

Wat niet bestaat, bouwen wij op maat

Op zoek naar een unieke functionaliteit die niemand anders heeft? Voor de draad ermee. Wat niet bestaat, bouwen wij op maat. Voor elk ‘probleem’ zijn er meerdere oplossingen. Samen met jou gaan we op zoek naar de meest stabiele oplossing. En daar gaan we dan voor de volle 100% voor. Want half maatwerk, is geen werk.

Strippenkaart op maat

Strippenkaart, klinkt dat even ouderwets. Oude nostalgie, zo’n kaartje in het openbaar vervoer. Bij InStijl Media kun je weer een strippenkaart kopen. Hoe meer uren je koopt, hoe goedkoper het tarief. Vervolgens worden alle kleine werkzaamheden van de strippenkaart afgehaald. Net zolang tot de teller weer op 0 uur staat. Sidenote: Onze strippenkaarten zijn bedoeld voor kleine aanpassingen (onder 5 uur). Strippenkaarten zijn niet inwisselbaar. 

Wie wij onder andere helpen

Op zoek naar maatwerk in CCV Shop?

085 76 002 99

Het begint met contact!