NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Op zoek naar,

CCV Shop Google optimalisatie

SEO, dit staat voor Search Engine Optimization, speelt een belangrijke rol in de vindbaarheid van jouw webshop. Door je CCV Shop SEO te optimaliseren wordt de webshop beter vindbaar. Wanneer de webshop beter vindbaar is, en meer klanten de webshop bezoeken, kan dit zorgen voor een verhoging van de omzet.

Lees verder

Voor veel webshops valt er nog wat te behalen op het gebied van SEO. Echter levert het optimaliseren voor zoekmachines vaak een waslijst aan taken op. Heb je momenteel de tijd niet om deze taken op te pakken? Geen zorgen. InStijl Media ondersteunt je graag bij CCV Shop Google optimalisatie.

Wat is SEO?

De term SEO klinkt niet bij iedereen even bekend in de oren. Zoals hierboven al kort benoemd, staat de afkorting SEO voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Dit is belangrijk omdat Google gebruikmaakt van een algoritme om waarde toe te kennen aan websites. Er zijn meer dan 200 factoren die hierin meespelen. Aan de hand van deze factoren kent Google jouw webshop een bepaalde ranking toe. Door je CCV Shop voor Google op deze factoren te laten optimaliseren kun je deze ranking verbeteren. Als webwinkelier wil je natuurlijk graag dat jouw webshop hoog scoort in Google.


Waarom is SEO optimalisatie belangrijk?

Je kunt bijvoorbeeld via Google AdWords bezoekers binnen krijgen door te adverteren, maar je kunt ook gratis bezoekers krijgen via de Google zoekresultaten. Om hoog in de zoekresultaten van Google te komen, speelt SEO een belangrijke rol. Het is een groot verschil of jou bezoekers via AdWords binnenkomt of via de gratis zoekresultaten. Alle tijd en aandacht die je nu in SEO steekt krijg je over een paar maanden tot aan de komende jaren terug.


Aan de slag met SEO optimalisatie

Wil jij je webshop naar een hoger niveau tillen op het gebied van Google optimalisatie? Dan gaan we graag samen met onze digital marketing agency partner voor je aan de slag. We bekijken welke factoren we kunnen verbeteren binnen jouw webshop om zo een positieve invloed uit te oefenen op de Google ranking.

Waarom is Google optimalisatie belangrijk? 

  • De relevantie en vindbaarheid van je webshop wordt vergroot
  • De webshop verschijnt hoger in de zoekresultaten
  • Meer organisch verkeer naar je webshop
  • Grotere gebruiksvriendelijkheid voor je gebruikers
  • Meer bezoekers, leads en conversies
  • Winnen van de concurrentie

Waarom kies je ons voor je CCV Shop Google optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Wil je zoekmachine optimalisatie voor CCV Shop uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met onze digital marketing agency partner gaan we aan de slag met techniek, gebruiksvriendelijkheid, content en andere elementen die van invloed zijn op de Google ranking. Deze werkzaamheden zijn nodig om de webshop hoger in Google te ranken. Het voordeel? Je genereert meer traffic naar jouw webshop waardoor het conversiepercentage zal stijgen.

Monitoren is onmisbaar

We zien het nog te vaak: te hoge verwachtingen van SEO optimalisatie. Eenmalig zijn verbeterpunten doorgevoerd en daarmee is de kous af voor veel webshophouders. Echter, het algoritme van Google verandert honderden keren per jaar. De criteria bij het ranken veranderen continu. Het gevolg? Kleine schommelingen in de positie van je pagina’s. Deze  schommelingen zijn vaak niet spectaculair, maar het regelmatig monitoren en verbeteren is sterk aan te raden. Je wilt toch blijven groeien en presteren met je webshop? Kun je hierin wel wat hulp gebruiken? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Wie wij onder andere helpen

Het maximale uit jouw webshop halen?

085 76 002 99

Het begint met contact!