NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Wij maken,

CCV Shop apps

CCV Shop kent een hoop kant en klare apps gemaakt door CCV Shop en partners. InStijl Media, ook CCV Shop partner, maakt apps. Laat je adviseren door InStijl Media wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie.

Lees verder

Je hebt een CCV Shop. Alles werkt prima. Toch kosten bepaalde dagelijkse taken veel tijd. Tijd is geld. Dat moet toch anders kunnen? Ja, dat kan zeker anders! Wellicht biedt een (maatwerk) app de uitkomst voor je dagelijkse struggles.

CCV Shop App Store

Op zoek naar CCV Shop uitbreiding? Middels een CCV Shop app (ook wel plugin genoemd) kun je jouw webshop makkelijk uitbreiden. In de App Store vind je een groot aantal apps op het gebied van reviews, verzendingen, tools, boekhouding en verkoopkanalen. Tegen een klein maandelijks bedrag installeer je handige functionaliteiten om jouw webshop succesvoller te maken en dagelijkse handelingen te automatiseren.


Apps In Stijl

InStijl Media maakt ook apps voor CCV Shop. We maken apps volgens het principe vraag en aanbod. Zien wij regelmatig dezelfde vraag voorbij komen in onze mailbox? Dan kijken we naar de mogelijkheden om er een app van te maken. Zo hopen we een heleboel shop eigenaren blij te maken voor een klein maandelijks bedrag. 

 

Helaas is het maken van een standaard app niet mogelijk voor elke aanvraag, omdat een app als vereiste heeft dat deze werkt in alle shops. Soms is de aanvraag zo specifiek dat er sprake is van een maatwerk app. Geen probleem, in dat geval maken we de app graag op maat. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Onze app trots in CCV Shop

De voordelen van een app

  • Beheer onze apps in een eigen omgeving www.instijlmedia.app
  • Gratis updates zonder downtime
  • Gratis testen altijd mogelijk
  • Extra maatwerkmogelijkheden d.m.v. API
  • Breid je webshop gemakkelijk uit
  • Makkelijk te verwijderen

Waarom kies je ons voor je CCV Shop app?

Eerlijk en transparant

We hebben het beste met je voor zonder veel geld afhandig te maken. Bestaat er al een app voor je uitdaging? Dan wijzen we je daar eerlijk op. Ook al is deze van een andere partij. Dingen die niet van toepassing zijn voor jou, zullen we nooit aansmeren.

Support op een voetstuk

Professionaliteit, snelheid en klantgerichtheid zijn bij ons drie belangrijke pijlers als het gaat om het verlenen van support. We staan je te allen tijde graag persoonlijk te woord om je te voorzien van het best passende advies. Op deze manier bereiken we prachtige resultaten niet alleen vóór onze klanten, maar samen mèt onze klanten.

Wie wij onder andere helpen

Benieuwd of er al een app voor jouw behoefte bestaat?